Ky Eshte Momenti Kur Gjarpri I VersuIet Makines Se Turistve, Por Shikoni Se Cfare Ndodh Aty..(VIDEO)

Ky është momenti kur një piton gjigant afrikan tentoi të hipte mbi një automjet diku në Afrikën e Jugut.Duke tme.rru.ar pasagjerët. Te alar.muar nga zva.rraniku i madh, turistët e jetës së eg.ër hid.hen në makinat e tyre dhe tentojnë të kthehen mbrapa, por gjarpri mbetet në ndj.ekje të tyre. Ai vendos të futet brenda…

VIDEO

You may also like...