Imazhe shembullor për tëgjith prindërit: Babai kap personin i cili i shiste drogë vajzës së tij.VIDEO

Babai, i cili kapi mesazhin e personit që i shiste drogë vajzës së tij, e ka rrahur të dyshuarin dhe e ka dërguar në komisariat. Ato momente u pasqyruan në kamerën e celularit.

You may also like...