Lumi prej balte ka pushtuar rrugët e Italisë, Një pamje katastrofale e publikuar me 09-08 (VIDEO)23

Stuhia e dhunshme pasditen e sotme shkaktoi dëme të konsiderueshme në Monteforte Irpino, në zonën e Avellino: një lumë balte ra nga mali (i cili vitet e fundit u shemb, duke dëmtuar të gjithë qendrën historike) dhe përfshiu disa makina në pjesa e sipërme e qytetit. Në pjesën e rrafshët të qytetit, rrugë të përmbytura, por duhet të llogaritet sasia reale e dëmeve në qendrën historike, e cila rrezikon të rijetojë ditët tragjike të përmbytjes dy vite me pare

You may also like...