Janë kapur disa momente me kamerë ku disa lop kërcejn nga ura dhe ngordhin për arsye…VIDEO

Në kamera janë pasqyruar momentet e ngordhjes së disa lopeve duke rënë nga ura dhe ngordhen per nje moment, pasi ata kishin ngelur ne ure dhe nuk dinin se nga te shkonin ku njera prej tyre hidhet dhe pastaj 2 te tjerat shkojne pas saj.

You may also like...