72-vjeçari rrihet nga një grup burrash, duke u detyruar gjithashtu të këndonte pastaj ja hoqën edhe mjekrën.VIDEO

72-vjeçari Abdul Samad Saifi ka pretenduar se është rrahur nga një grup burrash për shkak të fesë së tij. Por policia e mohon këtë. Videot e sulmit janë bërë virale.Burri shihej duke u detyruar gjithashtu të këndonte duke e torturuar dhe pastaj ja heqen edhe mjekren.Policia pretendoi se ishte një rast “armiqësie personale”, duke thënë se disa njerëz ishin të zemëruar me të sepse ai i kishte dhënë një Hajmali për “fat të mirë” njerit prej te akuzuarve, por në vend të kësaj kishte ndodhur një fatkeqësi në familje.

You may also like...