Edhe dy vajza gjermane pranojnë fenë Islame në Xhaminë Shqiptare, ndruan edhe emrin e tyre.

Edhe dy vajza gjermane pranojnë fenë Islame në Xhaminë Shqiptare në Leverkusen👇
Sot në xhaminë tonë MESXHIDI AKSA Leverkusen pranuan Islamin pranë imamit Hoxhë Hasan Baftijari dy vajza gjermane të quajtura Sandy dhe Angelika.
Bukuria dhe vërtetësia e fesë Islame është ajo që rezaton dhe ndriçon zemrat e atyre që dëshirojnë ta njohin të vërtetën ku dita ditës jemi dëshmitarë se numri i muslimanëve shtohet nga motrat dhe vllezërit tanë që me vetëdëshirë e pranojnë islamin.
Sot në xhaminë tonë MESXHIDI AKSA Leverkusen pranuan Islamin pranë imamit Hoxhë Hasan Baftijari dy vajza gjermane të quajtura Sandy dhe Angelika.
Pasi Imami u shpjegoi rreth Islamit, u diskutua gjerë e gjatë rreth fesë islame dhe pasiqë u konstatua së me bindje dëshirojnë ta pranojnë Islamin dhe pa imponim vajzat shqiptuan shehadetin-deklaraten Islame duke u bërë muslimane.
Tani e tutje Sandy do quhet Medina kurse Angelika do të quhet Nur.
Allahu i forcoftë, Medinën dhe Nurin në Islam!, thuhet në njoftim.

You may also like...