Ky është Plaku 1128 vjeç që quhet Zogu i xhamisë, 5 her në ditë i përgjigjet thirjes së ZOTIT (VIDEO)

Plaku 128 vjeç quhet Zogu i xhamisë/udheton cdo dit per 5 koh te namazit per deri tek xhamia.

Madje aj eshte pyetur nga shum udhetar perse shkon ne xhami sepse je ne nje mosh ne te cilen mund te vij vdekja edhe ne rrug, por plaku pergjigjet: Sikur te kisha nje vdekje te till te vdes ne drejtim te Xhamis per te Kenaqur shpirtin dhe ZOTIN

Video motivuese shiko videon me posht.

You may also like...