Shikoni Takimin E Tij Të Par Me NËNËN Pas 65 Viteve, Pasi E Kishte Humbur Që Në Femijëri..(VIDEO)

EMOCIONUESE: Në lindjen e tij babai ndahet nga nëna e tij dhe e mer atë me vete, pasi djali ritet pak fillon ta kërkoj nënën e tij por nuk arin ta gjej, ai e kërkon me ngulm dhe e gjen kur mbush 65 vjet!! Shikoni takimin e tij të par me NËNËN pas 65 viteve. ( edhe nëse bëhesh plak me mjekër të bardh, gjithmon do mbetesh fëmij për nënën tënde.klik9ni mbi rek.lame.

VIDEO

You may also like...