Subhanallah/I riu gjen një thesar, por cfar janë këta gjarpërinj të tmershëm që nuk e lejojn ti mar ato (VIDEO)

Nje i ri gjen nje thesar te cmuar me plot lira por ajo qe eshte e cuditshme se nje grup i madh gjarperinjve jane pikerisht ne ate qyp me lira dhe veshtirsot qe ka ky i ri per ti mar ata florinj jate te cuditshme…shiko videon me poshte

You may also like...