Subhanallah/Një Ezan i cuditshem thëret në QABE ,askush nuk ishte brenda dhe dyert ishin të mbyllura (VIDEO)

11.06.2022. Ndodhi një mrekulli Ezani që dëgjohet del nga Qabja ku ishte dera e mbyllur, sigurimi i Qabës lajmroi mbretin e saudisë ku me shpejtësi erdhi dhe pa se dera ishte e mbyllur subhanAllah të pranishmit than se ishte Ezani ma i bukur që ekziston ALLAHU EKBER .
VIDEO

You may also like...