E filmuar nga disa Turist, Një anakonda gjigante ka pushtuar malet (pamje shokuese)

Eshte kapur nga kamerat ku disa turist kan filmuar pejsazhet e maleve, rastesisht esht par nje anakonda gjigante qe pretendohet se ishte rreth 15 metra i gjat dhe qe ka mbuluar rruget nga trashesia e saj
VIDEO

You may also like...