Haxhi 2022: Si u shëndrua veni i bekuar në Ring Boksi, Haxhilerët duke u rrahur në mes të QABES.(VIDEO E RALLE)

Një përleshje shpërtheu mes dy pelegrinëve brenda Xhamisë së Madhe të Arabisë Saudite në qytetin e shenjtë të Mekës.
Një videoklip që qarkulloi në internet tregoi dy persona duke u grindur, ndërsa pelegrinët e tjerë u përpoqën të zgjidhnin mosmarrëveshjen.

Në një postim në Twitter, shërbimet e sigurisë së Arabisë Saudite thanë se sherri nuk rezultoi në lëndime dhe se ndaj dy personave u morën masa ligjore.
Deklarata shtoi: “Forcat speciale bëjnë thirrje për sigurinë e Haxhit dhe Umres për të respektuar qetësinë dhe qetësinë gjatë kryerjes së umres, për t’u falur në dy xhamitë e shenjta dhe për të lavdëruar ritualet e Allahut”. shikoni pamjet me posht.

You may also like...