Shikoni si duket një orë e fizikës në Kinë! Një ndër arsyet pse fëmijet kinez janë më të mencur (VIDEO)

Kina eshte nje nder vendet me te avancuara dhe me teknologji me te lart
Kjo video eshte filmuar ne nje or te fizikes
Kjo eshte menyra se si femijet kinez mesohen neper shkollat e tyre

You may also like...