Siç tha Profeti Muhamed a.s kur lumi Eufrat të thahet në këtë vend, do të shfaqet një mal prej ari.VIDEO

Tharja e lumit Eufrat dhe shfaqja e malit të artë në Kongo shpesh shoqërohen me shenja të fundit të kohëve. Lumi Eufrat dhe mali i artë që tronditi botën dhanë një sinjal se Fundi botes eshte afër. siç tha Profeti Muhamed a.s kur lumi Eufrat të thahet në këtë vend, do të shfaqet një mal prej ari. Edhe shenj e madhe e dites se Kjametit nuk do të ndodhte perderisa lumi Eufrad te dhahet ku shum njerez do te vriten cdo dit vetem per ari dhe kjo koh eshte shum afer.
Dhe së fundmi bota është e emocionuar sepse uji në lumenjtë Tigër dhe Eufrat ka shkaktuar thatësirë në të gjithë vendin dhe një zonë në veçanti që rrezikon të thahet plotësisht janë liqenet kënetore. Liqeni Sawa ndodhet në veriperëndim të Samawah në provincën jugore të Suwawa. Liqeni njihet për përmbajtjen e lartë të kripës dhe thatësira e këtij viti ka bërë që fondi të duket si një copë kripe.

You may also like...