Çfarë nuk duhet të bëni kur përballeni me një sulm qensh, disa njerëz detyrohen të luftojn por..VIDEO

Në këtë video tregojnë me shembuj se çfarë duhet dhe çfarë nuk duhet të bëni kur përballeni me një sulm qensh Gjithashtu, ato janë të gjitha pamjet jo të dhunshme të kamerave të sigurisë dhe njerëzit detyrojnë kafshët të luftojnë ose sulmojnë, videot definitivisht nuk janë fikse.

You may also like...