Gratë iraniane heqin dhe dje,gin hixh,abet, presin flokët për të protestuar ndaj asaj qe ndodhii (VIDEO)

Gratë në Iran kanë djegur shamitë në protesta kundër hixhabit pas vdekjes së Mahsa Amini, e cila u arrestua për shkelje të ligjeve të hixhabit.

Shikoni pamjet me posht

You may also like...