Vajza e re një biznismene e suksesshme e përkushtuar ndaj rritjes së dhive, kujdeset për 400 dhi.VIDEO

María Tornero është një biznesmene nga Elda (Alicante), një nga të rejat e pakta në provincë e përkushtuar ndaj rritjes së dhive, një punë që po zhduket me kalimin e viteve. Ajo erdhi në këtë punë e shtyrë nga fati, pasi vdekja tragjike e gjyshit të saj Julián në një aksident traktori në vitin 2004, vetëm pak ditë para bashkimit të tij të parë, bëri që ajo dhe babai i saj të kujdeseshin për katër dhitë që kishte. Tani, në moshën 27-vjeçare, María dhe babai i saj Julián kanë 400 dhi

You may also like...