Ata u emëruan binjakët më të bukur në Botë në moshën shtatë vjeçare, jeta e tyre ndryshoi që nga fëmijëria..VIDEO

Ava Marie Clements dhe Leah Rose Clements të njohur si binjakët Clements, janë modele amerikane dhe personalitete të mediave sociale që janë binjakë identikë. Kur binjakët ishin shtatë vjeç, prindërit e tyre nënshkruan me dy agjenci modelimi.

Disa media i kanë referuar si “binjakët më të bukur në botë”, dhe janë ndër fëmijët me ndikim më të lartë në Instagram; ata fitojnë një të ardhur të vlerësuar prej rreth 6,000 USD për çdo postim në Instagram. Prindërit e tyre kanë marrë kritika se nuk i kanë lënë binjakët të shijojnë fëmijërinë e tyre si fëmijë normalë. Që nga korriku 2022, ata kanë më shumë se 1.8 milionë ndjekës në Instagram.

You may also like...