Emocionuese/ Festoi dasmën e vajzës së tyre mes rrënojave të shtëpisë, e cila u shkatërrua nga mpush.timi i.zr.aelitë (VIDEO)

Festoi dasmën e vajzës së tyre mes rrënojave të shtëpisë së familjes, e cila u shkatërrua nga mekanizmat izraelitë të pushtimit muajin e kaluar. Fares Al-Rajbi, vëllai i nuses, konfirmoi se “motra e tij ëndërronte ta nxirrte dasmën nga shtëpia, por pushtimi duke prishur shtëpinë u përpoq të na shqetësonte atmosferën dhe familja këmbënguli për të realizuar ëndrrën e vajzës së saj. nusja, nga mbi rrënoja dhe ndër rrënoja”. shikoni pamjet me posht

You may also like...