Nusja humb kontrollin nga gëzimi ditën e dasmës, Hyp mby shpinën e tupanxhiut (VIDEO)

Castet e marteses e sidomos dita e dasmes per cdonjerin eshte nje dit e vecant.Traditat jan thuyajse gjithkund te ndryshme dhe gjithkush feston ne menyren e vet.Por ajo se cfar shihet ne kete dasme eshte tepeer interesante.Sic duket ata e kan adet qe ti hypin tupanxhiut ne shpin.Shiko pamjet inteesante me poshte momenti kur nusja i hip ne shpin tumapnxhiut

You may also like...