Unë Kisha 2 Gurë Në Veshhkën E Djathtë Dhe Vetëm Nga Ky Lëngu Arrita Ti Zhduuk Tërësisht..!?

Veshkat janë organe shumë të rëndësishme dhe luajnë një rol jetësor në trupin tonë. Ata pastrojnë gj akun nga tokksinaat pa ndërpreerje, duke eliminuar të gjitha substtancaat e dëmmshmee që hyjnë në trupin tonë.

et fjale per majdanozin.Është një diuretik i shkëlqyer që natyrisht heq ujin e tepërt nga trupi juaj. Kjo është arsyeja pse ajo është e përfshirë në një numër të madh të dietave që trajtojnë hiper tens iionin dhe mosfunksionimin e veshhkave.
Ai është gjithashtu një armë ideale kundër aneemiisë, anoreksiise, dobësise së përgjithshme, lodhjes mendore dhe fizike për shkak të përmbajtjes së saj të lartë të vitaminave dhe mineraleve.
htë efektiv në përmirësimin e cilësisë së flokëve dhe thonjve tuaj, dhe është i dobishem për të trajtuar probleemet e lëkurës.Lajeni mirë, priteni dhe vëreni atë në një enë me 1 litër ujë.Lereni te vloje për 10 minuta dhe me pas lereni të ftohet. Çajin hidheni ne nje shishe qelqi te paster dhe mbajeni ne frigorifer.
Pini 1 filxhan çdo ditë. Gurat do te dalin shume shpejt nepermjet uriinimit.Majdanozi është ndoshta trajtimi më i mirë për pastrimin e veshkës.Vetitë ushqyese të majdanozit:
– antiioxidannt fuqiishëm– rivitalizoni lëkurën tuaj– I pasur në beta-carotenee–
bollshëm në minerale të tilla si kalciumi, fosfor, hekur dhe squfuur– I bollshëm në klorofiil: lu f tton frymën e kkeqe, pastron trupin nga tokksinaat dhe yndyrën e tepërt– permban vitaminë C – e shkëlqyer për kann ceeriin dhe parandalimin e probleemeve te zemrës– forcon sistemin tuaj imunitar. Përmbajtja e saj e lartë e kalciumit e bën majdanozin edhe me të dobishëm për trajtimin e osteooporoozës. Kjo është veçanërisht e mirë për fëmijët dhe atletët.Gjithashtu trajton me sukses ulceraat.

You may also like...