Betejat dhe luftimet e kafshëve ndonjëher janë të çmendura, shiko cfar bën një bufallo për të shpëtuar veten.VIDEO

Betejat e zgjedhura të çmendura të kafshëve që kanë thyer të gjitha rekordet, dhe që definitivisht nuk i keni parë ende! Ku një sulm i jashtëzakonshëm të një tigri dhe 2 bufallove ku njeri prej tyre i del ne ndihm gjahut te tigrit duke ja ber me te leht gjahun e ti qe ta shpetoj veten..Shiko pamjet meposht.

You may also like...