Keto janë mega urat e reja të Kinës, inxhinieria e tyre e cila i trondit Amerikanët..VIDEO

Amerikanëve u pëlqejnë gjërat e tyre me përmasa të mëdha, dhe ndërtimet e mëdha janë një normë në botë. Kur bëhet fjalë për urat, kombi krenohet me shumë ikonike, duke përfshirë edhe ato
Ura me famë botërore Golden Gate në San Francisko, Kaliforni! Megjithatë, inxhinierët kanë hequr ura masive që kanë lënë homologët e tyre amerikanë i tronditur nga guximi dhe zgjuarsia! Në këtë video ju sjellim kinezët e fuqishëm, inxhinieria e të cilave i trondit Amerikanët me mega projektet e tyre!

You may also like...