Moment tragjik mes këtyre dy burrave ku nxjerin armët në mes të rrugës dhe fillon ta gjuajn njëri tjetrin..VIDEO

Një incident rrugor në Florida u shndërrua në një përplasje mes dy drejtuesve dhe mund të kishte përfunduar në mënyrë tragjike. Sipas një deklarate, Rafael Rivera tentoi ta prej me thik motoçiklistin ku me pas ai nxjer pistoleten per ta gjuajtur. Burri që udhëtonte me motoçikletë pohoi gjithashtu se Rivera hodhi diçka ndërsa po kalonte pranë tij dhe per kete shkak ndodhi konflik

You may also like...