Ndodh edhe kjo/ Qeni futet në mesin e Xhamis, xhemati shpartallon safat dhe braktisin Namazin.. Video

Nje ngjarje tjeter ka ndodhur ne nje xhami ku nje qem endacak ishte futur ne mesin e xhamis perderi sa xhemati falnin namazin
Shiko reagimin kur qeni shpartallon safat me xhemat

VIDEO

You may also like...