Një vajz e re pasi postoi një foto me një burrë të pastrehë, Shumë shpejt historia e saj u bë e njohur në mbarë BOTËN…

Ashtu si shumë të rinj, 20-vjeçarja Daisy Owen nga Britania pëlqente të kalonte kohë në bare të zhurmshme me miqtë. Shumë nga netët e tyre përfunduan me kujtime qesharake dhe të paharrueshme. Megjithatë, Daisy do ta kujtojë përgjithmonë një natë veçanërisht gjallërisht. Stresi dhe ndjenja e mungesës së shpresës e bënë atë të panik. Në një moment kur ajo kishte humbur çdo shpresë, erdhi ndihma nga një person të cilit zakonisht i shmangej dhe, në rrethana të ndryshme, me siguri nuk do të kishte folur kurrë. Por, siç thonë ata, “jeta është plot surpriza”.

Ndiqeni materialin me posht

You may also like...