Për të shlyer mëkatet detyrohen të shtrihen në tok dhe mbi to të kalojnë një numër i madh i Lopeve(VIDEO)

Hindut, besim ky qe me shum eshte i perpapur tek populli indian detyrohen qe per mekatet e tyre te shtrihen ne mes te rruges dhe mbi ta te kaloj nje numer i caktuar lopesh.Kjo sipas tyre i shlyen mekatet e tyre dhe zoti i bekon ata.Pamjet me poshte jan tmeruese…

You may also like...