Apokalipsi ka pushtuar Italinë! Dëmet nga përmbytjet në Trapani janë të pamendueshme ( Pamje )

Foto ilustrim..
Shiu në të gjithë qytetin e Trapanit dhe në brendësi të tij filloi pothuajse në mënyrë të padukshme rreth orës 17.30.
video e publikuar me Oct 10, 2022

You may also like...