Besnik ndaj fjalës së ZOTIT deri në minutën e fundit, Shiko se në cfar mënyre i moshuari mer Abdes (VIDEO)

Video emocionuese e nje te moshari i cili shifet qart se gjendja e tij shendetsore nuk esht e mir
Por me qen se aj i perket Besimit Islam dhe qendron besin ndaj namazit deri ne frymen e fundit
Kete video ekan shperndar te afermit e tyre duke treguar botes se n cfar gjendje i moshuari nuk e braktisi takimin me ZOTIN
Ndiqeni pamjet me possht

You may also like...