Brenga e vajzës për babanë e saj ka emocionuar Botën, Kërkon nga hoxha një DUA specifike që babai i saj të… (VIDEO)

Kjo esht nje vajz qe deshiron te shkoj ne XHennet bashk me baban e saj

Nje video e nje vajze qe ishte konvertuar ne islam ka emocionuar boten, Kishte nje kerkes nga hoxha
Fjalet e vajzes: Un pata nje shans per te njohur islamin, Por babai im ende nuk pati nje shans te till, Te lutem me ndihmoni dhe ma tregoni nje Dua specifike qe edhe babait tim ti vie nje shans si e imja,

Ndiqeni videon me posht

You may also like...