Cfarë jan në gjendje te bëjne Dhitë, dhe pse cdo her zgjedhin kundërshtarët më të medha se vetja..VIDEO

Ne kete video do të shihni se çfarë janë të zotët te bejne dhitë.Dhitë janë me natyrë të mirë, inteligjente, i dashurojnë dhe i njohin pronarët e tyre.
Ata u zbutën më shumë se 9 mijë vjet më parë – më herët se macet, gomarët, kuajt dhe shumë kafshë të tjera. Dhitë janë shumë pasionuara për mundje dhe mund ta bëjnë këtë me të gjitha kafshët, pavarësisht se ato janë shumë më të mëdha.

You may also like...