Burri Ishte Vetëm Me Fëmijët U Kap Duke Bërë Gjënë Më Të Çuditshme Në Kamerën E Fshehur

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell lajmin e rradhes ne dobi te tuajen per permisim e njohurive te reja ose lajmeve te reja ne ditet e sotme ,
Ju ftojme ta ndiqni videon e rradhes e cila do ta shfaqet pak me posh.te .

Ju Faleminderit shume qe jeni pjes e faqes tone ..
//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta le.xosh laj,min e plo.të ,duke shty,pur ne rek,la.men 4 sekondshe

Stella ndjeu se po jetonte jetën më të mirë që mundte. Pra, kur vendosi të instalonte një kamerë dado, ajo nuk mendoi se do të zbulonte atë që bëri.

Stella dhe Josh mbetën shtatzënë pas pesë vitesh përpjekje. Vajza e tyre erdhi si një bekim pikërisht kur ata mendonin se të qenit prindër nuk do të ishte e mundur.

Por në 2015 dhe përsëri në 2019 ata mirëpritën fëmijët e tyre në botë. Ema dhe Ben ishin e gjithë bota e tyre dhe më në fund u ndjenë si një familje e plotë. Por askush nuk e pa se çfarë do të dilte.

Megjithatë, Stella gjeti vështirësi. Ajo duhej të mashtronte të qenit nënë dhe të punonte me kohë të plotë në punën e saj. Disa njerëz e quajtën atë supergrua, por ajo ndjeu dhimbjen dhe dhimbjen e lënies së fëmijëve të saj në shtëpi.

Kur patën Emën për herë të parë, ata ranë dakord që Josh do të qëndronte në shtëpi baba ndërsa Stella punonte me kohë të plotë. Por Stella do të zbulonte se çfarë bënte i shoqi me fëmijët e saj ndërsa ajo ishte në punë

You may also like...