Ishte duku punuar token, bujku gjen thesarin më të cmuar që ka parë njerzimi (VIDEO)

Keta djelmosha kane gjetur thesarin me te cmuar qe e mban mend njerzimi. Ato e kan postuar videon e tyre ne youtube dhe video e tyre ka arritur mbi 10 milion shikime

You may also like...