Keqpërdoren Begatitë e ZOTIT/ Hodhën thasë me molla në mes të rrugës dhe u larguan, aryeja…(VIDEO)

Nese godasin fatkeqsit dihet se kjo mund te jet nje nder arsyet ku begatit e ZOTIT hidhen ne tok.
Nje video shokuese ne rruget e qytetit. Ku jan par te derdhura nje sasi e madhe e mollave ,
Gazetaret kan filmuar momentin dhe mollat nje nga nje dhe ata duken qe nuk jan te kalbura apo te prishura, Kjo gje ka shokuar shikuesit
Ndiqeni videon me posht

You may also like...