VIRALE/ Presidenti Joe Biden kap një vajzë të re nga supi dhe i jep nje këshill që befason vajzën.. VIDEO

Presidenti Joe Biden kap një vajzë të re nga supi dhe i thotë asaj “jo djem seriozë deri në të 30-at” ndërsa ajo shikon prapa duke u shfaqur e pakëndshme, shërbimi sekret duket se përpiqet të më ndalojë ta filmoj pasi Biden foli

You may also like...