E Pabesueshme/ Një betejë e çmendur mes Gjelit dhe Qenit, shikoni pamjet se si qeni dorëzohet…(VIDEO)

E Pabesueshme/ Një betejë e çmendur mes Gjelit dhe Qenit, shikoni pamjet se si qeni dorëzohet…(VIDEO)
Gjeli inatqor dhe guximtar kapet me qenin duke luftuar shikoni pamjet se si qeni dorezohet para nje gjelit

Pamjet mund ti ndiqni me posht …

You may also like...