Këto jan Pesë vende që mund të zhduken deri në vitin 2100, njëra prej tyre është qyteti i.. VIDEO

Parashikimi sipas shkenctareve
Ndërsa nivelet e deteve rriten në mbarë botën, disa vende rrezikohen të zhduken në 100 vitet e ardhshme ose më shpejt, duke kërcënuar jetën dhe jetesën e rreth 275 milionë njerëzve në mbarë botën. Këtu janë pesë nga ato vende të cenueshme.

You may also like...