Vdiq për 90 minuta pastaj u rikthye, 61-vjeçari shpjegon se si është ‘jeta e përtejme’

Një 61-vjeçar në Australi pësoi një atak të rëndë në zemër dhe ishte në koma për disa kohë. Kur u zgjua, ai u tregoi të gjithëve se si është jeta e përtejme. Alistair Blake pësoi një atak në zemër në janar 2019 dhe gruaja e tij e gjeti të vdekur kur u zgjua.

Ajo u përpoq ta ringjallte me CPR derisa mbërriti një ambulancë , por kur mjekët mbërritën në shtëpi, gjetën të vdekur 61-vjeçarin. Mjekët vazhduan të punonin me burrin për më shumë se një orë, duke kryer CPR dhe duke përdorur një defibrilator për

You may also like...