17-vjeçarja e pasionuar pas demave duke mar pjesë në Mundje me demat që ajo rriti.VIDEO

Dashuria e 17-vjeçares Naz Türkmen për demin, e pasionuar pas luftimit te demeve. Turkmeni, i cili doli për të luftuar me demat që rriti dhe tërhoqi vëmendjen, tha: “Më pëlqen të kujdesem për kafshët dhe të komunikoj. Unë kam një interes të veçantë për demat që nga fëmijëria. Mundja e fituar nga demat që rris më bën krenare dhe i lumtur.”

You may also like...