Kjo grua është detyruar të flejë prej 3 vitesh për shkak të peshës por me pas.. Video

Nebahat Ateş, trupi i të cilit filloi të fryhej ngadalë dhe u diagnostikua si elefantiasis 10 vjet më parë në Diyarbakır, është detyruar të flejë prej 3 vitesh për shkak të peshës së tepërt. 2 vite më parë, si mjek për t’i ndihmuar në identifikimin dhe ndihmë të personave të zhdukur nga fushata e ndihmës.
Ndiqeni pamjet me posht

You may also like...