Misteri i liqenit rozë në ishujt e largët në Australinë perëndimore, Shkencëtarët kanë zbuluar shumë gjëra.VIDEO

Misteri i liqenit rozë
Liqeni rozë, i cili në fakt ka emrin “Liqeni Hillier”, ndodhet në një nga ishujt e largët në Australinë perëndimore.
Liqeni mund të jetë aq rozë saqë pasagjerët që fluturojnë mbi të nuk mund ta besojnë atë që po shohin. Shkencëtarët kanë zbuluar shumë gjëra dhe i janë përgjigjur shumë pyetjeve, por liqeni Hillier është ende disi një mister për të thënë të paktën.

You may also like...