Pikëllimi i këti kalit gjat lamtumirës së fundit me pronarin e tij ka përlotur botën (VIDEO)

Dëshira e fundit vdekjeprurëse e Roberto Gonzalez-it ishte të kishte një ribashkim me dy miqtë e tij më të mirë, Sugar dhe Ringo në spital. Organet e veteranit të Vietnamit po dështojnë. Për veteranin e Vietnamit, të shihte kuajt e tij të çmuar për herë të fundit do të thoshte gjithçka.

You may also like...