Shpërthen sherri pasi muzikanti nuk e dinte këngën qe e deshironte klienti, u përfshin edhe punonjësit e restorantit.VIDEO

Dyshohet se shpërtheu një debat pasi muzikanti tha se nuk e dinte këngën që dëshironte klienti. Diskutimi abuziv është përshkallëzuar papritur dhe në sherr janë përfshirë punonjësit e restorantit, duke sulmuar edhe me karike.

You may also like...