Tradit e Cuditshme/ Shiko se si “kacafyten” arabet se kush do ta paguaj faturen e pieve (VIDEO)

Kjo eshte “Bujaria saudite” shfaqet në një video të një të riu i cili u hodh mbi një makinë për të paguar faturën, pasi qe shoku i tij deshti qe ta paguaj faturen, ai nuk e lejoi dhe hidhet mbi makin.Per me shum shikoni Videon meposht..

You may also like...