Disa nga takimet me të frikshme me luanët, përderisa turistet vizitonin disa nga vendet..VIDEO

Këtu keni një video përmbledhëse plot me takime, sulme, akuza dhe ndërveprime të frikshme me kafshët e egra . Ju do të shikoni turistët qe vizitojn keto vende qe jan mjaft te rrezikshme por deshira e tyre eshte qe ti takojn nga afer kafshet e egra dhe te shohin natyren e tyre ku jetojn, por ne kete rast disa prej tyre ballafaqohen edhe me sulme te frikshme.

You may also like...