Modelja e famshme nga Turqia i kthehet fshatit, dikur ylli i pistës, tani ushqen pulat.VIDEO

Modelja e njohur Bilun Dohmen, e cila mori pjesë në sfilata të shumta në Evropë dhe Turqi, u vendos në lagjen Gündoğan dhe krijoi një fermë të vogël për vete. Nuk ka asnjë gjurmë nga e kaluara e saj, i cili filloi të jetojë tërësisht në jetën e fshatit. Modelja e famshme, e cila la pas jetën e saj të famshme, tashmë rrit bagëti dhe kultivon produkte bujqësore bio. Duke punuar në fermën e tij gjatë gjithë ditës, Dohmen nuk heq asnjëherë shallvar dhe basma.Modelja e famshme, e adoptuar nga fshatarët, mbledh çdo mëngjes vezët e pulave që ushqen. Dohmen, i cili ushqen thëllëzat e tij dhe kullot dhitë në kopshtin e tij, jeton në Bodrum në verë dhe dimër.

You may also like...