Buri gjeti disa këlysh të braktisur dhe ua ndërton atyre shtëpin e ëndrave (VIDEO)

Në vendin tim kam shumë këlyshë të braktisur kudo, kështu që vendos të mbledh dhe të shpëtoj qentë 4 dhe të bëj një shtëpi të vogël të përshtatshme me baltë me mini pishinë të mbushur me ujë dhe oborr kënd lojërash përpara shtëpisë për këta këlyshë të varfër ka thene mes tjerash ai..shiko videon me poshte

You may also like...