Kali më i talentuar që keni parë ndonjëher, din të kërcejt të gjitha vallet me tupana.VIDEO

Ky eshte kali me i vecant qe kercen valle me tupana ne Indi, ai eshte trajnuar dhe mer pjes ne gara per vallzim te kuajve ku eshte nje tradit e vjeter ne indi.Shiko videon meposht

You may also like...