Kjo pulë është një shembull se si duhet ti mbrojm Fëmijet tanë nga dikush që është më i fuqishëm se ne.. VIDEO

Nje luft mes nje pule dhe nje kobre vdekjeprurese, Nuk esht e vertet nese xhdo her fiton me i forti, Por ndonjeher duhet te jesh i shkatht per tu mbrojtur edhe nga dicka qe esht me e fuqishme se ti
Ndiqe kete video dhe mer nje shembull se si mund te ia dalesh edhe nese jeni me i dobet se kundershtari

You may also like...