Një tornado e tmershme kaploi qytetin brenda pak sekondasht dhe shkatron gjdo gjë (VIDEO)

Një stuhi e papritur ka shkulur pemët duke dërrmuar shtëpitë dhe makinat nëpër periferi.
Fronti i egër i dimrit la pjesë të qytetit të mbuluara nga breshri ndërsa të dhënat e reshjeve u rrëzuan.

You may also like...